Linkbuilding die werkt

Backlinks Zijn Voor Seo Onmisbaar

Published May 18, 22
6 min read

Hoe backlinks te krijgen?  Backlinks kopen

Wilt u het aantal backlinks naar uw website te stimuleren? Backlinks spelen een belangrijke rol in het verbeteren van uw zoekmachine rankings. Uw backlinks zijn een van de top search ranking factoren voor Google. Hoe meer backlinks van hoge kwaliteit u naar uw website kunt krijgen, hoe groter de kans dat u hoger in de zoekresultaten komt. In dit artikel laten we je zien hoe je backlinks kunt krijgen met behulp van snelle en eenvoudige strategieën die iedereen kan proberen. Wat zijn Backlinks? Backlinks zijn wanneer een andere website terug linkt naar uw site. Ze zijn ook bekend als externe links en inkomende links. Als veel websites teruglinken naar uw site, geeft dit een positief signaal af aan de zoekmachines en laat dit zien dat uw inhoud waarde biedt en link-waardig is. In ruil daarvoor zal de zoekmachine de rangschikking en zichtbaarheid van uw website in de zoekresultaten verbeteren. Dit toont aan dat linkbuilding belangrijk is voor uw site. Maar hoe krijg je backlinks voor je website?

Hoe krijg je backlinks?

Hier zijn snelle en eenvoudige strategieën voor hoe je backlinks kunt krijgen. Laten we er meteen induiken... Vind Backlink Opportuniteiten met Top Verwijzingsbronnen. U kunt beginnen door te kijken naar de top verwijzingsbronnen van uw website. Dit zijn websites die naar uw inhoud linken en u een backlink aanbieden. Door uit te zoeken welk type websites naar uw site linken en aan welk type inhoud zij de voorkeur geven, kunt u nieuwe mogelijkheden vinden en soortgelijke inhoud creëren om een backlink te krijgen. Er zijn veel manieren waarop u uw verwijzingsbronnen kunt bekijken. Ga in Google's Universal Analytics naar Acquisitie " Alle verkeer " Verwijzingen. In Google Analytics 4, ga naar Acquisitie " Gebruikersacquisitie. De makkelijkste manier om je verwijzingsverkeer te vinden, is echter via MonsterInsights. Het is de beste WordPress plugin voor Google Analytics en presenteert verschillende rapporten in je WordPress dashboard. Om je top verwijzingsbronnen te bekijken, ga naar Insights " Rapporten. Het eerste rapport dat u zult zien zal van Overzicht zijn. Scroll naar beneden en bekijk de Top 10 Verwijzingsbronnen.

Gebruik uitgaande links om partnerschappen te vormen

Een andere manier om backlink-kansen te vinden is door te kijken naar uw uitgaande links. Als u linkt naar een website met een hoge autoriteit en veel verkeer verstuurt, kunt u een e-mail sturen om een partnerschap te vormen. Helaas biedt Google Analytics geen outbound links rapport uit de doos. Met MonsterInsights, echter, kunt u gemakkelijk uw top uitgaande links. Installeer de plugin en ga naar Insights " Rapporten " Publishers en navigeer naar het Top Outbound Links rapport. Gebruik Google Search Console-rapporten om backlinks te krijgen Google Search Console kan u ook helpen bij het vinden van mogelijkheden voor backlinks voor uw website. De gratis tool van Google biedt verbazingwekkende gegevens die u kunt gebruiken om uw rankings te verbeteren. En een daarvan is het Top linking sites rapport. Dit zijn websites die in het verleden naar uw site hebben teruggelinkt. U kunt door de backlinks gaan en zien wat voor soort inhoud ze leuk vonden en u een backlink gaven. Aangezien zij uw domein eerder hebben gelinkt, zullen ze bekend zijn met uw website en zouden ze een andere backlink kunnen geven. Het enige wat je hoeft te doen is sites vinden en ze bereiken met relevante inhoud. Je kunt ook onze gids bekijken over hoe je Google Search Console kunt gebruiken om je verkeer te verdubbelen. 4. Bespioneer je concurrenten Heb je je ooit afgevraagd waar je concurrenten hun backlinks vandaan halen? Wat is hun organische strategie en wat voor soort content publiceren ze? Als je op de hoogte wilt blijven van wat er gebeurt in de industrie, dan moet je weten wat anderen doen. U kunt uw concurrenten op ethische wijze bespioneren om bronnen voor backlinks te vinden, te kijken naar hun organische zoekwoorden, best presterende inhoud, sociale media-activiteiten en nog veel meer. Om naar backlinks te zoeken, kunt u SEO-tools zoals Semrush gebruiken. Het biedt een compleet backlink profiel van elke website die u invoert. Om de backlinks in SEMrush te bekijken, gaat u naar Backlink Analytics in het linkerpaneel en voert u het domein van uw concurrent in. Klik nu op Check it. Selecteer vervolgens Backlinks en u heeft een lijst van domeinen waar uw concurrent zijn links vandaan haalt. hoe-backlinks-verwerven-door-concurrenten-te-spioneren U kunt deze bronnen vervolgens gebruiken om ook een backlink voor uw website te verkrijgen. Bijvoorbeeld, als uw concurrent een link heeft van een gastbericht, kunt u ook inhoud publiceren op de website van het gastbericht. En als zij een link van een forum hebben, kunt u ook een profiel op dat forum aanmaken en proberen een backlink te verdienen. Andere technieken die u kunt gebruiken om uw concurrenten voor te blijven, zijn het aanmelden voor hun e-mailnieuwsbrieven en het instellen van Google Alerts. Zo wordt u onmiddellijk op de hoogte gebracht wanneer zij nieuwe inhoud publiceren of op een andere site te zien waren.

Hoe Belangrijk Zijn Backlinks?

4. Podcast deelname Podcasts zijn razendpopulair, het mooie van een podcast is dat het doel verder reikt dan alleen linkbuilding. Als ondernemer heb je kennis van je eigen werkveld en dit kun je duidelijk maken in een podcast - Backlinks genereren. Deel deze kennis of visie in de podcast en bespreek of discussieer een pakkend onderwerp met je podcast partner.Daarnaast kun je er ook een backlink mee verkrijgen. De partner waarbij jij deelneemt aan de podcast wilt hier vast een backlink voor teruggeven. Ga op zoek naar ondernemers die een podcast hosten en vraag of je deel kunt nemen aan de podcast met een pakkend onderwerp wat je graag onder de aandacht wilt brengen - Vraag webmasters om een linkje naar jouw website te plaatsen.

Wanneer er geen platform is waar jij je podcast kan houden dan kun je er zelf een maken op Springcast. Dit is een van de platformen die een podcast voor jouw kan hosten. Het hosten van je eigen podcast kost veel meer tijd dan het deelnemen aan een bestaande podcast, het levert alleen ook meer op.

404 content replacement 404 content replacement is een traditionele strategie voor het verkrijgen van backlinks. Met deze strategie ga je op zoek naar pagina’s die linken naar 404 pagina’s. Een 404 pagina betekent dat deze pagina niet meer bestaat. Je kan de websitebeheerder aanbieden de pagina weer op te vullen met jouw content.Uiteraard in ruil voor een backlink naar jouw website. Dit is een win-win situatie. Je kunt 404 pagina’s opsporen via tools als Screaming Frog. Wil je weten wat de inhoud was van de pagina waarnaar gelinkt werd? Maar die inmiddels niet meer online staat? Gebruik dan de Wayback Machine om te kijken welke content in het verleden online stond.

Het Belang Van Kwalitatieve Backlinks Voor LinkbuildingProspecting Een andere manier om aan hoogwaardige backlinks te komen is prospecting. Jouw toekomstige linkpartners staan dichter bij je dan je denkt - Waarom is het belangrijk om backlinks te kopen?. Het kan gaan om vrienden, samenwerkingen, sponsors, stakeholders of mogelijk klanten. Omdat deze linkpartners dichtbij je staan kun je hier gemakkelijker een backlink van krijgen. Bijvoorbeeld: je maakt gebruik van een handige tool voor je business.

Je begint met het maken van een lijstje van bedrijven waar je regelmatig mee samenwerkt. Heel wat online marketeers en eigenaars van een website investeren dan ook in linkbuilding. Echter krijgen we vaak de vraag: “hoeveel backlinks heb ik nodig”.. Breng in kaart wat de autoriteit is van deze sites op basis van de eerder genoemde metrics: DA, DR, TF en bezoekers. Het is natuurlijk belangrijk om commercieel gezien het meeste voordeel uit de backlinks te halen en daar heb je de beste backlinks voor nodig.

Ook bij deze methode wilt jouw prospect iets voor de backlink terug. In bepaalde gevallen, zal je het linkje direct krijgen door er om te vragen, soms lever je die waarde namelijk al, bijvoorbeeld bij een sponsorship waar je jaarlijks een X bedrag betaalt. Ze zullen blij zijn om je te bedanken met een linkje (Websites met een hoge positie in Google).

Bedenk daarom goed per samenwerking waar de behoefte voor de betreffende partij het grootste is en wees eerlijk in de communicatie dat het jou gaat om de backlink - Websites die relevant zijn voor jouw website. Eerlijkheid duurt het langst. Conclusie: Het is goed om als bedrijf bewust te zijn van de mogelijkheden van linkbuilding en het belang ervan.

Door heel de organisatie bewust te maken van de kansen die er liggen realiseer je op een eenvoudige manier meer kwalitatieve links. Je ziet waarschijnlijk al dat jouw concurrenten ook bezig zijn met linkbuilding. Wat nu? Het is tijd om in te zetten op linkbuilding om posities te winnen! Hoe meer tijd je in linkbuilding steekt, hoe groter de impact.

Waarom Backlinks Kopen?

Daarnaast is prospecting een nuttige en eenvoudige linkbuilding strategie om relevante links te genereren. Je zult altijd op zoek moeten zijn naar nieuwe partners waarvan je een backlink kunt krijgen. Wanneer je hoog inzet in linkbuilding krijgen je SEO inspanningen een flinke boost. Goede backlinks kopen, hoe pak je dat precies aan?. Stop dus niet met linkbuilding, want je concurrenten gaan ook door.

Als je deze strategieën inzet, maar je linkprofiel meer aandacht wilt geven? Dan is het uitbesteden van linkbuilding een goede tweede stap (Kwaliteit en kwantiteit van backlinks). Dan wordt de last van linkbuilding ontnomen en kun jij gerust verder met ondernemen! Wil je meer weten over wat Double, Smart voor jou kan betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wil je hoger scoren in Google? Dan kun je 3 verbeteren op je site: Techniek, Content, Autoriteit Allereerst wil je dat je site technisch perfect functioneert en snel laadt. Dat maakt het makkelijker voor zoekmachines om hem te indexeren. Na de techniek wil je waardevolle content plaatsen. Plaats goede content. Het liefste geoptimaliseerde pagina’s op basis van zoektermen.

Betrouwbare sites plaatst Google hoger bij de zoekresultaten. Autoriteit krijg je door links naar je site. Nou kun je backlinks kopen, maar heeft dat zin? En wat vindt Google ervan? Ontdek het in dit artikel. Inhoud Backlinks kopen of eerlijk verdienen? Links naar je site maken zo’n 30% uit van het algoritme van Google.

Is een pagina technisch en inhoudelijk perfect geoptimaliseerd? En sta je niet op 1 bij de zoekresultaten? Dan onderscheid je je alleen nog met links naar je site. Backlinks zijn links van een andere site naar jouw site. Google ziet deze links als stemmen. Omdat de zoekmachine zijn gebruikers de beste sites wil voorschotelen, verschijnen populaire sites hoger bij de zoekresultaten.

Zijn Backlinks Nog Steeds Relevant

Het verdienen van externe links naar je site is tijdrovend. En daarmee indirect duur. Dat maakt backlinks kopen tot een verleidelijk alternatief. 💡 Aan de slag met linkbuilding? Beluister ook de podcast: 5 belachelijk simpele linkbuilding-tips Backlinks kopen is risicovol. Bedenk vooraf of je dit aandurft. Wat bepaalt de waarde van een link? Backinks zijn belangrijk als je hoger wilt komen in Google.Hierbij is een aantal zaken van belang: Hoeveel autoriteit heeft de verwijzende site? Hoeveel links staan er op een pagina? Op welke plek op de pagina staat de externe link? Is er relevantie tussen beide sites? Bezoekt Google de verwijzende site regelmatig? Is de externe link dofollow of nofollow? Onder welke woorden staat de link? Verwijzen naar andere websites is heel natuurlijk en zoekmachines kijken hiernaar - Goede backlinks zorgen voor een betere vindbaarheid in Google.

Link je op een natuurlijke manier naar een soortgelijke website? Dan bied je je lezers bovendien meerwaarde en dit is goed voor je trust-factor. 🤔 Links ruilen is een beproefde linkbuilding-strategie (Laat niet alleen grote websites naar die van jou verwijzen). Als je het goed doet werkt hij ook. Maar weet wel wat je doet, want Google is er niet dol op.

En nog steeds gebeurt het op grote schaal. Tijd is geld en links inkopen kan voordeliger zijn. Maar is het ook verstandig? Google is fel tegenstander van links kopen. Het ondermijnt zijn algoritme en de zoekmachine ziet het als vals spelen. Gekochte links moet je daarom markeren als nofollow, of als gesponsorde links (Linkbuilding).

Links uitwisselen is een mogelijkheid. Maar veel waarde hebben deze links niet. Bovendien is het belangrijk dat de gelinkte pagina’s over hetzelfde onderwerp gaan. Een autodealer die naar cementfabrikant linkt begeeft zich toch echt in een andere markt en je lezers schieten er niets mee op. 1, Plaats de link naar de linkpagina alleen in de sitemap als je hem niet al te prominent in beeld wilt brengen.

Wat zijn backlinks voor zoekmachine optimalisatie?

Het zijn signalen die Google gebruikt om te bepalen of uw website een gerenommeerde bron is die het waard is om geciteerd te worden. Hoe meer kwalitatieve backlinks er naar uw website verwijzen, hoe hoger uw kansen om te scoren op winstgevende trefwoorden en concurrerende zoekopdrachten die de verkoop stimuleren. Met backlinks kopen zult u meer doelgericht verkeer, leads en klanten genereren. De SEO research tool, SEMrush, onthulde dat backlinks goed zijn voor maar liefst vijf SEO top 10 ranking factoren: Gebruik Google Search Console-rapporten om backlinks te krijgen Google Search Console kan u ook helpen bij het vinden van mogelijkheden voor backlinks voor uw website. De gratis tool van Google biedt verbazingwekkende gegevens die u kunt gebruiken om uw rankings te verbeteren. En een daarvan is het Top linking sites rapport. Dit zijn websites die in het verleden naar uw site hebben teruggelinkt. U kunt door de backlinks gaan en zien wat voor soort inhoud ze leuk vonden en u een backlink gaven. Aangezien zij uw domein eerder hebben gelinkt, zullen ze bekend zijn met uw website en zouden ze een andere backlink kunnen geven. Omdat links zo essentieel zijn voor rankings en verkeer, vindt u een groot aantal bedrijven die beloven u te helpen backlinks te genereren met een klik op een knop. Was het maar zo gemakkelijk! Het verwerven van backlinks van topkwaliteit is geen fluitje van een cent. Ons team bij Neil Patel Digital heeft de beste bedrijven voor het bouwen van links beoordeeld en op een rijtje gezet. Best voor Linkable Content Marketing De verwezenlijking en de distributie van linkable activa is de betrouwbaarste manier om mensen te krijgen die naar uw website terug linken. Zie hoe mijn bureau enorme hoeveelheden verkeer naar uw website kan leiden Deze links worden editorial links genoemd en Google en andere zoekmachines geven voorrang aan dergelijke links. De reden hiervoor? Ze zijn natuurlijk, en inderdaad een stem van vertrouwen andere sites voor de inhoud bronnen op uw eigen website. Een andere naam voor dit type linkbuilding strategie is linkable content marketing.

De beste linkbuildingdiensten vergeleken in 2022

Bent u op zoek naar de beste linkbuilding-service om uw organische zoekresultaten te verbeteren? Linkbuilding is misschien wel een van de belangrijkste factoren voor het rangschikken van zoekresultaten. Als gevolg hiervan bieden veel bureaus hun expertise aan startups die backlinks nodig hebben. Maar met zoveel linkbuilding bedrijven op de markt, welke moet je kiezen?

Waarom linkbuilding essentieel is voor online succes

SEO-linkbuilding is een integraal onderdeel van uw digitale marketinginspanningen. Linkbuilding is het proces waarbij de inhoud van uw website wordt gepromoot om backlinks van verwijzende domeinen met hoge autoriteit te beveiligen. Links zijn belangrijke signalen die zoekmachines vertellen dat uw website een geloofwaardige informatiebron is. Ze helpen online gebruikers ook om tussen pagina's op internet te navigeren om aan hun informatiebehoeften te voldoen. Het bouwen van links is een van de vele SEO-tactieken, naast lokale SEO en technische SEO , die is ontwikkeld om uw rangschikkingssignalen te verhogen, meer verwijzingsverkeer te krijgen en merkcontrole te krijgen. Met SEO-linkbuilding kunt u nieuwe relaties met autoriteitssites creëren en stimuleren, uw verkeersbronnen diversifiëren en uw inkomstenstromen stimuleren. Websites met hoogwaardige backlinks van relevante verwijzende domeinen verdienen een hogere ranking in zoekmachines. Wat nog belangrijker is, inkomende links van sites met een hoge domeinautoriteit (DA) leveren meer waarde aan uw webpagina's.

Waarom domeinautoriteit belangrijk is bij linkbuilding

Domeinautoriteit is een rankingscore die het vermogen van een website om in zoekmachines te scoren voorspelt op basis van de algehele kwaliteit. Het loopt op een schaal van 1-100, waarbij 100 het hoogste is. Websites met een hoge DA scoren sneller en hoger in de zoekresultaten. Dit betekent dat als uw verwijzende domeinen een hoge DA hebben, ze waardevollere link juice naar uw website zullen doorgeven . Aan de andere kant is het verwijzen naar domeinen met een relatief lage DA uw tijd misschien niet waard. Naast de domeinautoriteit van een website, moet u ook andere statistieken beoordelen, zoals paginarelevantie, lokale zoekresultaten en klikfrequenties (CTR's), om de rangschikkingsmogelijkheden van een verwijzend domein te maximaliseren en uw inspanningen voor het opbouwen van SEO-links te versterken. Heeft u niet de capaciteit om uw linkbuildingstrategie uit te voeren? Werk samen met een vertrouwd linkbuildingbedrijf. Bij Linkbuilding Vlaanderen begrijpen we dat het beheren van uw dagelijkse activiteiten en het verbeteren van uw linkbuilding-strategie uitdagend en tijdrovend kan zijn. Daarom bieden we white hat-oplossingen voor het bouwen van links om uw vertrouwen van autoriteitswebsites te vergroten.

Schakel onze linkbuildingdiensten in en versterk uw SEO

Webstandaarden en richtlijnen voor zoekmachines zijn opgesteld om een ​​nuttige en veilige omgeving te bieden voor zowel klanten als bedrijven. Sommige mensen proberen zoekmachines te slim af te zijn door black hat-linkbuildingtechnieken toe te passen. Schaduwrijke tactieken voor het bouwen van links worden ten zeerste afgeraden in SEO. Black hat-linkbuilding biedt misschien snelle marketingwinsten, maar deze kunnen uiteindelijk leiden tot verlies op de lange termijn. Veel marketeers kiezen ervoor om black hat SEO-linkbuildingtactieken te gebruiken om hun linkacquisitieprocessen te stroomlijnen. Hoewel deze praktijk onmiddellijke resultaten oplevert, kan het toevlucht nemen tot oneerlijke linkbuilding-services uw website bestraft en, erger nog, verbannen uit de zoekresultaten. Laat dit niet het geval zijn. Integreer white hat-oplossingen voor het bouwen van links met uw digitale marketingstructuur om kwalitatief verkeer binnen te halen, de indexeerbaarheid van uw site te vergroten en een betere merkherkenning op te bouwen. Linkbuilding Vlaanderen is een gerenommeerd linkbuildingbedrijf dat zich inzet voor het ontwikkelen van white hat-linkbuildingstrategieën die zijn afgestemd op uw specifieke branchevereisten. Naast het formuleren van aangepaste linkbuilding-tactieken, creëren we ook een intern draadframe voor SEO-linkbuilding om de backlinkstrategie van uw website te maximaliseren. Bent u op zoek naar een white label linkbuilding partner om de vraag van uw klant te managen? Ons linkbuildingbureau biedt ook white label linkbuilding-oplossingen die zijn ontworpen om uw klanten meer bezoekers te trekken en de winstgevendheid van uw bedrijf te vergroten. We gebruiken ons linkbuilding-team om Linkbuilding Vlaanderenook een boost te geven, aangezien onze website onlangs de 100.000 backlinks heeft overtroffen. Met andere woorden, we onderbouwen wat we zeggen met echte resultaten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe onze linkbuildingservice u kan helpen.

Navigation

Home

Latest Posts

Zzp Beveiliging Tarief

Published Sep 16, 22
10 min read

Ziggo Beveiliging

Published Sep 07, 22
7 min read

Mbo 4 Beveiliging

Published Sep 03, 22
3 min read